Ik vlieg mee: Lars Kolk

AVES krijgt het steeds drukker met steeds uitdagender projecten. We werken daarom geregeld samen met externe zorgspecialisten om deze projecten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. In onze nieuwe rubriek Ik vlieg mee stellen ze zichzelf even kort voor. 

Hoi, ik ben Lars Kolk, ik ben sinds februari 2022 in opdracht voor AVES werkzaam als ZZP-er binnen de zorg. In de maanden die ik werkzaam ben binnen AVES ben ik er achter gekomen dat AVES goed bij mij past. Het biedt mij flexibiliteit en ruimte voor ontwikkeling. Voordat ik werkzaam was binnen AVES heb ik 2,5 jaar in de flexpool bij een grote zorginstelling gewerkt. Binnen AVES doe ik de ervaring op om flexibel te zijn en snel te kunnen schakelen tussen locaties en doelgroepen. Deze flexibiliteit voelt een beetje als een Draaihals(specht). Zo nodig kan hij zijn nek 180 graden draaien en daardoor kan hij snel schakelen. AVES staat altijd dicht bij de cliënt en medewerkers, dit voelt niet alleen goed maar hierdoor gaat de kwaliteit van zorg ook omhoog. 

Lars Kolk – Zorgspecialist
Volg AVES op Linkedin

Misschien vind je dit ook interessant

Ik vlieg mee
BureauBreekijzer

Ik vlieg mee: Lars Kolk

AVES krijgt het steeds drukker met steeds uitdagender projecten. We werken daarom geregeld samen met externe zorgspecialisten om deze projecten zo goed mogelijk uit te

Lees verder