Teamcoördinatie en Persoonlijk Begeleiders

Diensten

krakenimages-Y5bvRlcCx8k-unsplash (1)

Interimzorg

Interimzorg en ontwikkeling

AVES is er voor organisaties waarbij complex gedrag van cliënten het functioneren van individuen en teams beperkt. In dat geval wordt er gekeken naar een plan voor de langere termijn. Daarnaast helpt AVES organisaties met voorkomen van (dreigende) problemen op locatie als gevolg van een personeelstekort door ziekte en/of drukte.

Diensten

Concrete diensten van AVES

Teamcoördinator

AVES kan op interimbasis voor een langere periode op locatie als teamcoördinator worden ingezet met als doel het functioneren van een team te ontwikkelen.

Persoonlijk begeleider

AVES kan op interimbasis voor een bepaalde periode als persoonlijk begeleider, van één of meerdere cliënten, worden ingezet.

Groepsbegeleider

In het geval van acute problemen kan AVES direct diensten opvullen voor een bepaalde periode als begeleider binnen een locatie en voor een groep worden ingezet.

Triple-C Methodiek

Triple-C methodiek als basis

AVES biedt teamcoördinatie vanuit de Triple-C methodiek: Client, Coach en Competentie. Met dit theoretische kader als basis wordt de praktijk op een constructieve manier benaderd. Bij Triple-C wordt namelijk niet het probleemgedrag als uitgangspunt genomen maar juist de menselijke behoeften. Deze behoeften vallen op het fysieke, mentale, zingevende en emotionele vlak. Door hier op te focussen proberen we cliënten het gewone leven te laten ervaren waarbij ze leren vertrouwen op hun omgeving, inclusief hun begeleiders.

Diensten

Samenwerking

De menselijke driehoek

Tijdens de interimperiode kan in kaart worden gebracht waar mogelijke kansen liggen om organisatorische en culturele aspecten binnen de organisatie en het team te verbeteren. De samenwerking met een leidinggevende, gedragswetenschapper en andere persoonlijk begeleiders is hierbij essentieel. Vanuit deze ‘driehoek’ kan het team beïnvloed worden en op een hoger plan worden gebracht door ‘voorleven’ tijdens diensten, ‘coaching on the job’ én het leveren van een bijdrage aan (thema)vergaderingen en casusbesprekingen. 

Neem contact op

Laten we samen een plan maken!

Benieuwd wat AVES kan betekenen voor jouw organisatie? Vul dan even het contactformulier in zodat we binnenkort een plan kunnen maken.