Samen voor optimale zorg

Over AVES

Missie

Betere zorg begint bij kennis en samenwerking

Er is altijd ruimte voor verbetering als het gaat om de kwaliteit van de geestelijke gezondheidszorg. AVES heeft als missie om zowel teams als individuen beter te laten omgaan met complexe gedragsproblematiek van cliënten. Met constructieve trainingen benaderd vanuit de Triple C methodiek geven we persoonlijk begeleiders de tools en kennis om cliënten beter te helpen.

Over Frans Homminga

Uitzicht creëren en mensen eleveren

Ik heb het in mijn werk altijd al het meest interessant gevonden om bij mensen te achterhalen wat er onder het gedrag zit dat ze laten zien. Gedrag waar anderen, maar ook zijzelf, ernstige hinder van kunnen ondervinden. Ik heb jarenlang als teamcoördinator gefunctioneerd waarbij ik persoonlijk begeleiders training gaf zodat ze hun cliënten beter konden helpen. Sinds kort doe ik dat op interimbasis (extern) vanuit mijn gloednieuwe bedrijf AVES. Deze naam symboliseert niet alleen mijn passie voor vogels, maar ook hetgeen wat ik wil bereiken, namelijk mensen eleveren en uitzicht bieden. Dit geldt voor zowel collega’s in het werkveld als de cliënten zelf.

Neem contact op

Laten we samen een plan maken!

Benieuwd wat AVES kan betekenen voor jouw organisatie? Vul dan even het contactformulier in zodat we binnenkort een plan kunnen maken.