Ik vlieg mee: Harriët IJkema

Een tijdje terug ging ik koffie drinken met Frans Homminga, van AVES – Interimzorg. Hij vertelde me over de dienstverlening van zijn bedrijf en de projecten die hij met zijn teamleden draait. Ik was meteen onder de indruk en het duurde dan ook niet lang voordat ik aantrad als de eerste projectmanager van AVES.

Harriet IJkema (Projectmanager)


Frans en ik hebben allebei veel werkervaring in de zorg. Dat praat makkelijk want we herkennen allebei de soorten uitdagingen op de werkvloer. Over veel dingen denken we hetzelfde, maar natuurlijk niet over alles. Dat is juist ook goed omdat we op deze manier elkaar blijven inspireren, aanvullen en scherp houden tijdens ons werk voor AVES.
‘Aves’ betekent ‘vogel’ in het Latijn. Als het gaat om dienstverlening binnen de zorg, vind ik dit het perfecte symbool. Iedereen verdient namelijk een veilig nest!


Vanuit AVES willen we ons, samen met de opdrachtgever, optimaal inzetten voor uitstekende zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. AVES zendt zowel binnen instellingen als bij gezinnen thuis professionals uit.

Bent u op zoek naar een geschikte zorgprofessional? Dan kunt u contact met mij opnemen. Mail naar projectmanager@aves-interimzorg.nl of bel naar 0618332008.


We hopen u te zien en spreken in 2023. Voor nu alvast hele fijne Feestdagen gewenst en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Volg AVES op Linkedin

Misschien vind je dit ook interessant

Ik vlieg mee
BureauBreekijzer

Ik vlieg mee: Harriët IJkema

Een tijdje terug ging ik koffie drinken met Frans Homminga, van AVES – Interimzorg. Hij vertelde me over de dienstverlening van zijn bedrijf en de

Lees verder